Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 90 λεπτά δράσης από το Final Fantasy VIII Remastered (video)

Με το λανσάρισμά του να πλησιάζει, μέσω του PlayStation Access, η Square Enix μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σχεδόν 1,5 ώρα δράσης από το Final Fantasy VIII Remastered.

Αρχικά, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τιμή στα €19,99 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 3 Σεπτεμβρίου. Στο συγκεκριμένο τίτλο, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Squall και άλλων μελών της SeeD, μιας elite mercenary force, καθώς και της Rinoa. Η remastered έκδοση έρχεται με βελτιώσεις στα γραφικά, καθώς και έξτρα επιλογές για customization στα του gameplay και της δυσκολίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το battle assiste, την ταχύτητα της δράσης, αλλά και να απενεργοποιήσετε τα random encounters.


Η έκδοση για PC Θα έχει και μερικές αποκλειστικές επιλογές. Δείτε το σχετικό video ακριβώς παρακάτω και ετοιμαστείτε, η κυκλοφορία δεν είναι μακριά!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*